Om os

Lige før sæsonstart 2018, fik Tørring Teltplads & Camping ny forpagter. På denne side vil vi fortælle kort om Pladsen nye ansigter

Familien Johansen er bosiddende i Tørring og friluftsmennesker helt ind i knoglerne. Sommer og vinter – ja vi skal stadig ud i naturen :-)

Betina, som runder 40 år i maj 2018, har været mange år inden Aktiv Turisme. Førhen har hendes hoveddestination dog lagt i De Tjekkiske Bjerge – hvor hun gennem 11 år lavede aktiv ferie for familier og grupper. Nu vil hun gerne vise hvad Danmark kan indenfor naturoplevelser – kanosejladsen og Gudenåen er et stort aktiv for pladsen, men i fremtiden vil hun gerne vise mere af området frem til fods eller på cykel (helst MTB)

Flemming er 43 år og er til daglig faglærer på Aarhus TECH. Flemming vil bistå Betina i fritiden på pladsen og til en del af pladsens arrangementer og aktiviteter. Da Flemming er uddannet tømrer og byggeteknikker, giver det os altid nye tossede idéer til fx. nye indkvarteringsmuligheder – dem arbejder vi på at implementere på pladsen i løbet af de næste par år.

familien Johansen

Vi har også to store drenge på 12 og 14 år. De er i øjeblikket rigtige teenage drenge, der elsker deres computer. Den glemmer de dog hurtigt når vi kommer under den blå himmel. Om det er i kano, på cykel, til fods eller med en klatresele om livet. Ja det er af mindre betydning.

Naturen er for os ren meditation – samvær bliver til nærvær og nærvær er super vigtig i en travl hverdag

Vi glæder os til at se Jer på Tørring Teltplads og Camping
Familien Johansen, Tørring